گام های طلایی برای بازاریابی و فروش
نوشته شده توسط : mahdi saberi

بازاریابی و فروش تلفنی”، یکی از رایج‌ ترین ابزارهای بازاریابی و فروش و یک دانش علمی به‌ همراه پشتوانه‌ های تجربی و مهارت‌ های عملی‌ می باشد که تنها افراد واجد شرایط و شرکت‌ های پرقدرت برای رونق‌ بخشیدن به فعالیت‌ های بازاریابی و فروش، قادرند به بهترین نحو از این ابزار کارآمد و پرسود، بیش‌ ترین درآمدها را کسب نمایند.

به تعهدمان در مقابل مشتری، پایبند باشیم و از دادن وعده‌ ی بی‌ پایه، خودداری‌ نماییم.

ادعایی کنیم که می‌ توانیم از پس آن برآییم. در دنیای امروز، صداقت و پیگیری، از مهم‌ ترین عوامل جذب و حفظ مشتری‌ می باشد.

همیشه پس از مشتری، گوشی را بگذاریم.

مواردی پیش‌ می‌ آید که بعد از اتمام مکالمه و خداحافظی و هنگامی که ما در حال گذاشتن گوشی روی تلفن هستیم، ناگهان مشتری چیزی را به‌ یاد می‌ آورد و می‌ خواهد آن را با ما در میان بگذارد اما ما متوجه صدای او نمی‌ شویم و گوشی را می‌ گذاریم. پس بهتر است برای جلوگیری از چنین حالتی و رعایت بیش‌ تر ادب و احترام به مشتری، پس از اینکه صدای قرارگرفتن گوشی او و قطع مکالمه را شنیدیم، گوشی خودمان را روی تلفن قرار دهیم.

یادگیرنده باشیم و مهارت خویش را با تمرین و تکرار ارتقا بخشیم.

برای اینکه از قافله‌ ی پیشرفت عقب نمانیم، مدام باید برای آموزش خویش وقت بگذاریم و هزینه کنیم و اینها را سرمایه‌ گذاری روی خودمان بدانیم.

حد تعادل را در رفتارمان رعایت کنیم.

برای فروش‌ های زیاد، مغرور نشویم و به‌ هنگام فروش‌ های کم نیز دلسرد نگردیم. غرور و دست‌ کم گرفتن خویش، هر دو دام‌ های خطرناکی‌ است که پیش روی بازاریابان و فروشندگان قراردارد.

آموزش بازاریابی و فروش تلفنی,ارتباط با مشتری,اصول بازاریابی و فروش تلفنی

مشاوری متخصص و امین برای مشتری باشیم.

در حرفه‌ ی بازاریابی، پیش از اینکه بتوانیم شرکت و محصولی را به مشتری معرفی نماییم، باید قادر باشیم خودمان را در دل مشتری جاکنیم، به‌ نحوی که او پذیرا و دوستدار ما باشد. البته مشتریان انتظار دارند علاوه‌ بر اعتمادی که در آنان ایجاد می‌ کنیم، در کارمان نیز مسلط باشیم و بتوانیم به‌ عنوان مشاوری متخصص و امین، پاسخ‌ گوی سؤالات‌ شان باشیم، پس بهتر است بیش‌ تر درباره‌ ی مشتری صحبت کنیم تا درباره‌ ی خودمان! این یکی از رموز موفقیت است.

روحیات مشتریان را درک نماییم، قرارنیست همه‌ شبیه هم باشند.

مشتریان، روحیات و حالات متفاوتی دارند، بعضی با اشتیاق و علاقه‌ مند هستند و با تمام وجود در روند مذاکره شرکت می‌ کنند، بعضی بی‌ تفاوت و خنثی هستند، برخی خسته و غیرعلاقه‌ مند و گروهی نیز تحت فشار و پرمشغله. با شرکت در کلاس‌ های روان‌ شناسی، ارتباط با مشتری، تیپ‌ های شخصیتی و موقعیتی مشتریان را بشناسیم و در جهت هماهنگ‌ کردن خودمان با آنان گام‌ برداریم.

بیش از ۶ زنگ، منتظر مشتری نمانیم.

اگر به تلفن مشتری زنگ می‌ زنیم و او گوشی را برنمی‌ دارد، حداکثر تا 6 زنگ منتظر بمانیم، در غیر این‌ صورت، یا مشتری در محل کار خود حضور ندارد یا فعلاً امکان پاسخ‌ گویی ندارد. بیش از این وقت را تلف نکنیم، با سایر مشتریان تماس بگیریم و سپس در فرصتی دیگر، دوباره با آن مشتری تماس حاصل کنیم.





:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: